Bersama Ustaz Irwan Zahuri
Satu pertemuan yang bakal mengubah solat & kehidupan anda

Anda masih bermasalah dan lalai dalam Solat?
atau anda tidak pernah merasai kehebatan khusyuknya solat..?


 Ingin tahu cara dan teknik untuk merasai kehebatan solat dengan cepat?

Interaktif Cinta Solat ini bakal membantu anda memahami & menguasai 3 perkara

Kelebihan Interaktif cinta Solat ini

Apa impak selepas program ICS 2020?

Kenali Pimpinan Anda

Ustaz Mohd irwan mohd zahuri
Adalah seorang Penceramah Bebas yang berdafatar di bawah Kelolan Jabatan Agama Islam Selangor ( JAIS ) semenjak tahun 2006 dan juga merupakan Mudir di Madrasah Arriyad yang bertapaak di Subang Bestari Shah Alam Selangor. Berbekalkan ilmu yang beliau pelajari hampir berbelas tahun, bermula sekolah rendah, menengah dan kemudian mengikuti pengajian Pondok / madrasah di beberapa tempat di Malaysia seperti di Negeri Sembilan, Johor dan Perak dan kemudian menyambung di Selatan Thailand dan Aceh, beliau telah banyak mencurahkam baktinya dengan menyampaikan ilmu di surau, masjid, pejabat kerajaan, institusi pengajian tinggi awam dan swasta dan banyak lagi.

Beliau dahulu pernah terkenal dengan Gelaran Ustaz irwan fatihah, kerana beliau banyak mengajar dan memfokuskan berkenaan pembacaan yang betul dan tepat dalam solat lebih lebih lagi pembacaan Alfatihah. Selain itu, beliau juga banyak membantu anak anak muda untuk mendalamai bahasa arab dan akhlaq dengan madrasah yang beliau bangunkan bermula tahun 2015. Setelah 4 tahun menyepi dalam arena dakwah terbuka kerana sebuk menguruskan Madrasahnya, dengn kepakaran beliau yang mahir dalam ilmu Khusyuk solat dan ibadat, pada tahun ini beliau akan kembali untuk bertemu anda dalam program yang gilang gemilang yang mudahan dapat melahirkan lebih ramai lagi golongan yang khusyuk dalam solat.

Ayuh bersama ustaz irwan zahuri dalam program Interaktif Cinta Solat 2019

“Anda yang ingin pertingkatkan kualiti solat dan kehidupan akan sanggup korbankan sedikit masa untuk mendapatkan ilmu dan saya insyaAllah akan bersedia membantu anda”

– Ustaz Irwan Zahuri –

Jadilah Yang Terawal 

Dan Tempah Tempat Duduk Anda Sekarang untuk mendapat ilmu yang lebih hebat

Lokasi Program Terkini


Arriyad Global Sdn Bhd 

No 36-3 Jalan nova k U5/K Seksyen U5. Subang Bestari. 40150 Shah Alam. Selangor

Tarikh Program : 28 Feb – 2 Mac 2020

( Jumaat – Sabtu – Ahad & Isnin ) 

Pendaftaran

Untuk pertanyaan lanjut